Untitled
21 feb 2014
week 36: 14 t/m 20 februari

Op 14 februari zijn we ’s morgens een stukje gaan wandelen. Laura is onrustig vandaag. Ze heeft maar de helft van haar fruithap en haar avondeten opgegeten en voelde ’s middags warm aan en had een flinke snotneus toen ik haar uit bed haalde. ’s Avonds heb ik haar getemperatuurd en toen had ze 38.9. Vannacht heb ik Laura nog een keer extra gevoed omdat ze koorts had en overdag niet zoveel gegeten/gedronken had.
Laura had op 15 februari 38,5 toen ze wakker werd. Ze snottert en niest behoorlijk. Ze at haar fruithap wel goed, maar die kwam er al snel weer uit. Haar boterham bleef gelukkig wel binnen. ’s Middags leek het wat beter te gaan. Ze voelde niet meer zo warm aan en heeft even in de box gespeeld. Toen ze niet wilde gaan slapen toen we haar in haar bedje hadden gelegd, zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen. Ze heeft haar avondeten helemaal opgegeten en is in een Eucalyptusbadje geweest.
Op 16 februari zijn Laura en ik de hele dag thuis gebleven, omdat we niet fit waren. Gelukkig gaat het met Laura wel de goede kant op. Ze niest en snottert nog veel en heeft haar fruithap grotendeels uitgespuugd, maar heeft geen koorts meer en speelt weer meer.
Laura was op 17 februari al voor 06.00 uur wakker. Ze heeft vandaag haar eerste rijstewafeltje gehad, al vond ze het niet zo lekker en heeft ze er maar een klein stukje van op. Ook heeft ze voor het eerst thee gedronken. Daarmee gaat er één voeding af. Ze drinkt dan nog 3 x bij mij (’s morgens vroeg, na haar boterham en ’s avonds voordat ze naar bed gaat), krijgt een fruithap, een boterham en een flesje water/thee met een koekje erbij. We zijn ’s middags een stukje gaan wandelen.
We hebben op 18 februari weer lekker een stukje gewandeld en zijn weer bij de pauw geweest. Mark had een etentje van zijn werk, waardoor ik alleen met Bas en Laura moest eten en ze alleen in bed moest leggen. Bas zat gek te doen en daar moest Laura hard om lachen. Leuk om ze zo samen bezig te zien, al ben ik daarna wel even bezig geweest om het geviezerik weer op te ruimen ;-).
Op 19 februari zijn we boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Oma is met ons mee geweest naar de Albert Heijn. ’s Middags heeft Laura voor de eerste keer met een babykoekje geknoeid. Ze heeft er niet veel van binnengekregen. Ook water wilde ze niet echt drinken; veel meer dan 30 cc heeft ze niet gehad. Laura is nog steeds verkouden; ze snottert veel, hoest af en toe en klinkt ook wat schor. Meestal doe ik Laura in bad en Mark daarna Bas, maar omdat Mark een vergadering had, heb ik ze nu allebei in bad gedaan. Laura zat in het wipstoeltje op de badkamer terwijl ik Bas in bad deed. Ik heb Bas en Laura samen voorgelezen bij Bas op bed en daarna heb ik Laura in bad gedaan.
We zijn op 20 februari al vroeg naar de winkel gewandeld. ’s Middags heeft Laura al wat meer thee gedronken (60 ml) en de helft van een babykoekje gegeten. Ze krijgt nu haar avondeten ook eerder en krijgt de laatste voeding om 19:00 uur (eerst kreeg ze die meestal rond 20:00 uur).
Laura heeft helemaal uitgevonden hoe ze van haar buik op haar rug moet draaien. Ze ligt dan ook regelmatig heen en weer te rollen in de box.
Bas is een echte “ramptoerist”. Als ik Laura ga troosten als ze huilt, als ik tegen haar “mopper” of zeg dat ze iets niet mag doen, dan komt Bas aangerend: “wat-doet-ie?”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative